Programma activeren

De activering is het proces waarbij een licentie wordt geactiveerd om een volledige functionele versie van het programma te gebruiken totdat de licentie verloopt. Voor de activering van het programma moet u een licentiebestand toevoegen.

U kunt het programma activeren op één van de volgende manieren:

Het kan even duren om het programma met een activeringscode te activeren (tijdens de installatie op afstand of niet-interactieve installatie) wegens de verdeling van de belasting tussen de activeringsservers van Kaspersky. Als u het programma onmiddellijk wilt activeren, kunt u het actieve activeringsproces onderbreken en de activering met de Activeringswizard starten.

In deze sectie

Het programma activeren via Kaspersky Security Center

Activeringswizard gebruiken voor de activering van het programma